Twee mannen aan het werk

Collectieve ongevallenverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd voor een financiële compensatie aan werknemers als zij tijdens het werk bij een ongeval betrokken raken.

Vraag offerte aan

Collectieve ongevallenverzekering

Uit cijfers van het CBS blijkt dat veel meer mensen slachtoffer worden van een bedrijfsongeval dan als gevolg van een verkeersongeluk. Wilt u uw werknemers op zo’n moment een -financiële- helpende hand bieden? Sluit dan de collectieve ongevallenverzekering voor hen af.

Een collectieve ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers. Door de verzekering op te nemen in het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, profileert u zich als een betrokken werkgever.

Ook collectieve ongevallenverzekering in pakket bedrijfsverzekeringen

De collectieve ongevallenverzekering is een overzichtelijk product: u krijgt slechts 1 polis voor uw gehele bedrijf en hoeft de in- en uitdiensttredingen niet door te geven. U kunt er tevens voor kiezen uw mensen 24 uur per dag tegen ongevallen te verzekeren. Daarbij krijgt u extra korting als u de polis opneemt in uw pakketpolis bedrijfsverzekeringen.

Voordelen van de collectieve ongevallenverzekering werknemers

  • Keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers tijdens werktijd.
  • Uit te breiden tot 24 uurs dekking.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw collectieve ongevallenverzekering werknemers op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw collectieve ongevallenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (077) 351 9127.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw collectieve ongevallenverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag